Cas to the Max

Help Cas, een jongen van 12 jaar met hersenkanker, aan de zomer van zijn leven!

Dit is Cas, een jongen van 12 jaar, vrolijk, opgewekt en optimistisch. Tot 9 juni 2021. Toen werden 4 tumoren ontdekt in zijn hersenen. De toekomst van Cas viel in duigen. Racing Tours trok het zich aan, en organiseert een bezoek aan de F1 Grand Prix van Zandvoort. Wat een geweldig initiatief! Ik vroeg me af: hoe mooi zou het nu zijn als de héle zomer van Cas onvergetelijk wordt? Met activiteiten, uitstapjes en ontspanning, zoals ieder kind daar recht op heeft. In overleg met de familie van Cas ga ik een plaat van Max Verstappen verkopen (19,95 euro), en de opbrengst doneren. Help jij mee?Details over het bestellen ontvang ik zodra er meer bekend is.
(lees anders hieronder even verder…)

Wat ga ik doen?

In ieder geval krijgt Cas een mooie plaat van Max Verstappen van mij; dat is wel het minste dat ik kan doen. Zoiets als deze hieronder, dat lijkt me wel mooi. Gemaakt in unieke samenwerking met F1 fotograaf Peter van Egmond.

max verstappen foto tekening schilderij kunst werk
Max Verstappen tijdens de wintertraining in Bahrein
(copyright, Peter van Egmond & Matjoo!)

Maar, ik ga ook de familie van Cas helpen om hen een topzomer te bezorgen. Met leuke uitstapjes, activiteiten en ontspanning. Dat namelijk, is ineens niet zo vanzelfsprekend meer voor Cas.

Dus is er geld nodig.

Niet alleen voor leuke dingen, trouwens, maar ook voor bijvoorbeeld vervoer tussen het huis waar Cas woont, en de twee ziekenhuizen waar hij de komende maanden wordt behandeld (in Utrecht en Groningen).

Ik ga een doneeractie opzetten, om deze zomer voor Cas (en zijn broertje en zusje) onvergetelijk te maken. En jij kan daarbij helpen!

castothemax
Cas met zijn broertje Max en zusje Esmee

Wat kun jij doen?

Jij kunt een mooie plaat van Max Verstappen kopen, formaat 60x40cm, voor 19,95 euro (details worden nog uitgewerkt). Voor dit bedrag ontvang je een exclusieve poster, op basis van unieke samenwerking met F1 fotograaf Peter van Egmond. De opbrengst (exclusief materiaalkosten en verzending) komt volledig ten goede aan Cas. Met dit geld kunnen we hem ongetwijfeld een dag, weekend, of misschien zelfs wel de zomer van zijn leven bezorgen! Hieronder kun je jezelf vast aanmelden; je ontvangt dan een bericht zodra je de plaat kunt bestellen. Help Cas to the Max! (#castothemax)


Cas to the Max

Help jij mee Cas de zomer van zijn leven te bezorgen?
Meld je dan aan via onderstaande knop, en ik houd je op de hoogte!

Liever een vrijwillige bijdrage?

Indien je liever een vrijwillige bijdrage doet, zonder jezelf aan te melden voor de poster van Max Verstappen, kun de speciale crowdfundingpagina van Cas bezoeken.

Prachtig initiatief voor Cas!
Het gaat vast een prachtige dag worden!

– Ina Bergstra-Bimmel –
Wanddecoratie (foto schilderij in lijst) van Max Verstappen; formule 1 coureur van Red Bull Racing tijdens de wintertest in Bahrein voorafgaand aan seizoen 2021
Poster van Max Verstappen tijdens de wintertraining in Bahrein
(lijst niet bij actie inbegrepen)

Meer informatie

Wil je graag meer informatie, of om een andere reden in contact komen met de familie van Cas, stuur dan een bericht via onderstaand formulier; je bericht wordt rechtstreeks gestuurd naar de contactpersoon van de familie.

Contactformulier - Cas to the Max