Stig door de Hel

Help Stig, voormalig profwielrenner geveld door hersenschade, met zijn sponsortocht

Dit is Stig, een grote inspiratiebron en een toonbeeld van doorzettingsvermogen. De voormalig profrenner kwam tijdens het fietsen zwaar ten val, liep ernstig hersenletsel op, en lag zeven maanden in coma. Dat was vijf jaar geleden. Inmiddels zit Stig weer, zij het nog voorzichtig en in kleine stukken, op de fiets. Op 11 september 2021 maakt hij zijn opwachting tijdens de (sponsor-) toertocht de ‘Hel van de Kempen’ in Dessel. Met zijn deelname haalt Stig geld op voor het HersenStrijd Fonds. Ik ga een mooie, unieke plaat van hem maken, waarvan de opbrengst ook ten goede komt aan dit fonds. Iets voor jou?Details ontvang ik graag zodra er meer bekend is.
(lees anders hieronder even verder…)

Wat ga ik doen?

De initiatiefnemers van het HersenStrijd Fonds, Marcel Aries en Ruud Segers, vroegen mij of ik een mooie plaat van Stig wil maken. Een creatieve bewerking van een foto uit de tijd dat hij nog topwielrenner was – en zijn toekomst nog veelbelovend was.

stig broeckx lotto soudal
Stig Broeckx – in zijn tijd bij Lotto Soudal
(overigens niet de foto die gebruikt wordt voor het werk)

Zodra de plaat klaar is, komt hij als uniek exemplaar in luxe uitvoering beschikbaar op de actiepagina van Stig, waar hij met zijn deelname aan de Hel van de Kempen geld ophaalt voor het HersenStrijd Fonds. Op deze pagina zijn nog diverse andere artikelen te koop, waarvan de opbrengsten eveneens naar het HersenStrijd Fonds gaan.

Het geld dat mijn werk oplevert gaat – vanzelfsprekend – ook naar dit Fonds.


stig broeckx hersenstrijd hel van de kempen
Sponsorpagina van Stig Broeckx, voor zijn deelname aan de Hel van de Kempen

Op dit moment bespreken we nog of ik meer platen beschikbaar stel, in grotere oplagen en minder luxe uitvoering, bijvoorbeeld van Tom Dumoulin, Anna van der Breggen en Mathieu van der Poel. Zodra hierover meer informatie bekend is, zal ik dat natuurlijk hier, en via de nieuwsbrief laten weten.

Wat kun jij doen?

Zodra mijn werk van Stig klaar is, en het op zijn actiepagina verschijnt (planning: eind juli), kun je het daar bekijken en kopen. Ook de andere 3 platen zullen, mits de plannen doorgaan, tegen die tijd te koop zijn via de actiepagina van Stig.

Via onderstaande knop kun je laten weten dat je belangstelling hebt voor deze werken. Als jij je naam en e-mailadres achterlaat, houd ik jou op de hoogte. Wie weet, ben jij dan binnenkort wel trotse eigenaar van een van deze platen, en help je Stig zijn doel te behalen.


Stig door de ‘Hel’

Help jij mee Stig zijn doel van 25.000 euro te halen?
Meld je dan aan via onderstaande knop, en ik houd je op de hoogte!


stig broeckx documentaire de stig
De energie en motivatie van Stig werkt aanstekelijk