George Deswijzen

Professionele event organisator, fotograaf, videograaf, en contentcreator

George Deswijzen is een zelfstandig ondernemer, die kan bouwen op drie bedrijfsmatige onderdelen die elkaar versterken: het organiseren van events (sport- en thema-events), het visualiseren van verhalen (fotografie en film), en het creëren van content (sociale media, interviews, teksten). Het beste van drie werelden komt zo bijeen in één bedrijf, waarbij snel schakelen en denken in oplossingen de uitgangspunten zijn.


Portfolio George Deswijzen

Een overzicht van het werk van George Deswijzen; voor meer info, bezoek zijn website.

Resultaten samenwerking

Dankzij foto’s van George Deswijzen, heb ik de volgende digitale werken kunnen maken.

Donaties HersenStrijd Fonds

De opbrengst van creatief werk met foto’s van George als basis, gaat voor een deel naar het HersenStrijd Fonds. Onlangs deed ik de eerste donatie, en daarmee start de teller met EUR 75,00.

De achtervolging van Verstappen in Monte Carlo, de afdaling van Nibali in de Giro en het hockeykampioenschap van Bloemendaal.

Prachtig allemaal.

En toch, mijn sportmoment van het weekend:
Jelle van Gorkom en het gewonnen gevecht met een glas water.

Wilfried de Jong, tv presentator
(gespreksleider rondetafelgesprek HersenStrijd)

HersenStrijd is een fonds van de Universiteit Maastricht, en opgericht door Marcel Aries en Ruud Segers van de Intensive Care in het Maastricht UMC+. Het fonds zoekt financiële steun, om nieuwe behandelmogelijkheden bij patiënten met ernstig hersenletsel te ontwikkelen. Ook stimuleert het fonds initiatieven om hersenletsel te voorkomen, bijvoorbeeld door een goede fietshelm te dragen. Er is nauwe samenwerking met het Universiteitsfonds Limburg.

De schilderijen van Matjoo! brengen topsport prachtig in beeld. Ook patiënten op de intensive care bedrijven dagen tot weken ‘topsport’. Het voelt heel goed om juist door kunstenaars en topsporters gesteund te worden. Uw bijdrage en steun is van harte welkom.

– Marcel Aries en Ruud Segers, intensivisten MUMC+ –
(initiatiefnemers HersenStrijd Fonds)

Levenslessen van hersenletsel

Nathalie Sieben vertelt over haar hersenletsel.

Als je zegt
“Ik heb hersenletsel”
word je als een debiel behandeld.

Nathalie Sieben

Ook samenwerken?

Ben je professioneel sportfotograaf, lijkt het je leuk samen te werken, deel je graag in de opbrengst, en ondersteun je ook mee enkele goede doelen? Vul dan onderstaand formulier in, en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!

Contactformulier - Algemeen