Huub Keulers

Professionele trainer, boekauteur, freelance fotograaf en expert in digitale communicatie

Huub Keulers is een professioneel fotograaf, opleider en boekauteur. Huub voert fotografie opdrachten uit met als focusgebieden sport-, evenement-, bedrijfs- en portretfotografie. Hierbij is sportfotografie zijn grote passie, waarbij vooral emotie, de ultieme actie en het verhaal achter de sporter zijn aandacht heeft. Daarnaast verzorgt hij fotografie workshops voor volwassenen, gehandicapten, en kinderen op alle niveaus. Om het leven nog wat interessanter en drukker te maken ontwerpt hij ook websites en ontwikkelt hij digitale communicatiestrategieën. Huub runt deze diensten samen met zijn vrouw Lorette Janssen.


Portfolio Huub Keulers

Een overzicht van het werk van Huub Keulers; voor meer info, bezoek zijn website.

Hoe mooi is het als passie, (sport)fotografie en kunst elkaar aanvullen en zelfs versterken. En wel op een manier dat het artistieke en de actie/emotie herkenbaar in balans blijven. Dat is precies wat Matjoo!’s creaties zo interessant en uniek maken en voor mij een belangrijke reden om met hem samen te werken.

– Huub Keulers –

Resultaten samenwerking

Dankzij foto’s van Huub Keulers, heb ik de volgende digitale werken kunnen maken.

Donaties Fonds Gehandicaptensport

De opbrengst van creatief werk met foto’s van Huub als basis, gaat voor een deel naar het Fonds Gehandicaptensport. Inmiddels staat de teller op EUR …,…

Het Fonds Gehandicaptensport zorgt ervoor dat ook mensen met een beperking kunnen sporten. Sporten geeft zelfvertrouwen en zorgt ervoor dat je meedoet in de maatschappij. Iets waar ik het Fonds graag bij help.

– Toine van Peperstraten, tv presentator –
(ambassadeur Fonds Gehandicaptensport)

Wist je dat Nederland 1,7 miljoen mensen met een handicap telt. Dat is schrikken hè? Voor deze mensen is sporten helaas niet altijd vanzelfsprekend. Om die reden ondersteunt het Fonds Gehandicaptensport sportorganisaties zonder winstoogmerk. Hierdoor krijgt iedereen met een handicap, dicht bij huis, de mogelijkheid om te kunnen sporten. De ambitie is dat de sportinfrastructuur voor sporters met een handicap gelijkwaardig moet zijn aan het ‘reguliere’ sportaanbod.

Het Fonds Gehandicaptensport heeft diverse bekende Ambassadeurs, die zich belangeloos inzetten voor de gehandicaptensport. Help hen, net als ik, om deze mooie en noodzakelijk ambitie te realiseren!

Ook samenwerken?

Ben je professioneel sportfotograaf, lijkt het je leuk samen te werken, deel je graag in de opbrengst, en ondersteun je ook mee enkele goede doelen? Vul dan onderstaand formulier in, en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!

Contactformulier - Algemeen