Veelgestelde vragen

Worden de producten compleet geleverd?

Ja, de prints worden inclusief ophangsysteem geleverd.

Naar welke landen kan worden verzonden?

Op dit moment verzend ik alleen naar adressen in Nederland. Verzenden naar andere landen is op verzoek mogelijk; helaas moet ik in dat geval wel hogere verzendkosten rekenen.

Hoe lang duurt het voordat mijn product ontvangen wordt?

Elk kunstwerk is maatwerk en vliegt daarom niet vandaag al de deur uit, maar je bestelling wordt wel binnen 5 werkdagen verzonden. Voor meer informatie, bekijk de pagina met levertijden en verzendkosten.

Op welke materialen kan ik een werk bestellen?

Op dit moment kun je kiezen uit:

  • Fine art print
  • Foto op canvas in baklijst

Kan ik mijn bestelling retourneren?

Als je niet tevreden bent, kun je je bestelling binnen 30 dagen na ontvangst retourneren. Je krijgt dan je volledige aankoopbedrag terug. Voor meer informatie, bekijk de pagina over retourneren en ruilen.

Wie is Matjoo! eigenlijk?

Matjoo! is eigenlijk gewoon Marc Bijl. Ik ben webdesigner, grafisch vormgever en fotograaf. Daarnaast vind ik het leuk om voor mezelf creatief digitaal werk te maken. Dat laatste doe ik op deze site, onder de naam Matjoo! Voor meer informatie, bekijk de pagina over Matjoo!

Ik heb een beschadigd product, wat nu?

Oei, jammer dat je gloednieuwe product nu al beschadigd is. Stuur een foto van de beschadiging(en) samen met je gegevens naar info@matjoo.nl Hierna neem ik contact met je op om je beschadigde product terug te nemen en je zo snel mogelijk een nieuw exemplaar te sturen.