Donatie draagt bij aan nieuwe driewielfiets Cas

Nieuwe fiets met ondersteuning voor Cas, waarmee hij binnenkort zelf naar school kan

blog berichten, nieuws

goede doelen cas janssen donatie driewielfiets

Enige tijd geleden bedacht ik een doneer-/posteractie voor Cas Janssen, een jongen van 12 jaar die vecht tegen vier hersentumoren. De actie leverde uiteindelijk 400 euro op, die ik kon overmaken naar Gerard, de vader van Cas. Kort geleden kreeg ik van Gerard het bericht dat het geld erg heeft geholpen om dingen makkelijker te maken; zo kon hij een mooie driewielfiets – met ondersteuning – voor Cas kopen, zodat hij wat mobieler wordt. Hiermee kan Cas binnenkort zelfstandig naar school fietsen.


Extra zorgkosten

Wanneer je kind plots erg ziek wordt, krijg je als ouder ineens te maken met allerlei extra zorgkosten. Ik stond er zelf nog nooit bij stil, maar alleen al de vervoerskosten – die niet volledig worden vergoed – kunnen flink oplopen wanneer je kind wekelijks naar diverse ziekenhuizen in het land moet. Ook kan het nodig zijn extra hulpmiddelen aan te schaffen, om het leven van het kind zo gewoon mogelijk te laten zijn.

Nieuwe driewielfiets

Een van de hulpmiddelen die voor Cas belangrijk bleek, was een nieuwe driewielfiets met ondersteuning. Dankzij deze fiets kan Cas binnenkort weer zelfstandig naar school.

Cas oefent op zijn nieuwe driewielfiets om naar school te fietsen

Het geld van de donatie heeft ons erg geholpen dingen makkelijker te maken. Ik heb nu wat spaargeld kunnen investeren in een driewiefiets met ondersteuning voor Cas, zodat hij wat meer vrijheid krijgt.

– Gerard Janssen, vader van Cas –

Bij deze wil ik, mede namens de vader van Cas, nogmaals iedereen bedanken die deze actie tot een succes heeft gemaakt, hetzij door een poster te kopen, hetzij door te helpen in de uitvoering achter de schermen, hartelijk danken: echt top!

Plaats een reactie