Review fine art print Max Verstappen

Wat is de gewonnen fine art print mooi, bedankt Matjoo! (Helma Kölgen)

blog berichten, nieuws

max verstappen review helma kolgen

Elke maand geef ik een foto schilderij weg. Iedereen die zich heeft aangemeld voor deze winactie, of via een andere weg bij mij bekend is (bijvoorbeeld via de aankoop van een product), maakt kans op een fine art print van 90x60cm naar keuze. De winnaar wordt bekend gemaakt op de website, via de nieuwsbrief, en ontvangt natuurlijk ook nog even persoonlijk bericht. In de maand juli was Helma Kölgen de gelukkige winnaar, en ze was erg blij met haar print van Max Verstappen.

Wat is de gewonnen fine art print mooi, bedankt Matjoo!

De print is mooi qua ontwerp, met heldere kleuren. Het papier heeft een mooie dikte en structuur. Het geheel werd stevig en zorgvuldig verpakt.

Reserveer maar een grooooote plek aan een van jullie muren,
Tessa Doveren en Tim Brouwers!

– Helma Kölgen –
icon beoordeling vijf sterren

Dank je wel Helma! Altijd fijn om te lezen dat iemand tevreden is, en goed om te weten dat het lab haar werk goed heeft gedaan. Veel plezier met je print!

1 gedachte over “Review fine art print Max Verstappen<h2 style='margin-top:5px!important;font-size:18px;font-weight:300;color:#808080;'><span>Wat is de gewonnen fine art print mooi, bedankt Matjoo! (Helma Kölgen)</span></h2>”

  1. Super verrast dat ik had gewonnen, wat een mooie zware kwaliteit van het papier en heldere kleuren, zo’n mooi schilderij, we zijn er echt onwijs blij mee.

    Beantwoorden

Plaats een reactie