Testprint foto schilderij Tom Dumoulin ontvangen

Mooie proefdruk van renner Team Jumbo Visma op Hahnemühle fine art papier

blog berichten, nieuws

Testprint van wanddecoratie (fotoschilderij) Tom Dumoulin, renner bij Team Jumbo Visma, op Hahnemühle fine art papier

Een paar dagen geleden bestelde ik een paar grootformaat afdrukken van mijn foto-schilderijen voor het hoofdkantoor van Jumbo. Om een idee te krijgen van de kwaliteit van de prints, bestelde ik een testprint van het fotoschilderij van Tom Dumoulin voor mezelf. Vandaag kreeg ik het resultaat – op Hahnemühle fine art papier; ik was aangenaam verrast.


Afgelopen periode maakte ik een aantal fotoschilderijen van topsporters, zoals Max Verstappen, Jeffrey Herlings, Tom Dumoulin en Sven Kramer. Ik kreeg veel positieve reacties en realiseerde mezelf dat het bijzondere platen waren – en dat al deze sporters gesponsord worden door Jumbo Supermarkten. Om mijn werk onder de aandacht te brengen, besloot ik drie grootformaat afdrukken op forex naar het hoofdkantoor van Jumbo te sturen.

Drie grootformaat afdrukken op het hoofdkantoor van Jumbo Supermarkten

Het rare was nu alleen: ik had zelf nog geen enkel idee hoe de platen er in werkelijkheid uit zouden zien – en vooral ook: voelen. Tot dan toe had ik de beelden immers alleen nog maar op mijn scherm gezien. Ik bestelde daarom een proefafdruk van het fotoschilderij van Tom Dumoulin voor mezelf op Hahnemühle fine art papier. Dan had ik meteen een idee van wat toekomstige klanten konden verwachten.

Vandaag kwam de bestelling binnen, en ik was aangenaam verrast. De print was zeer degelijk verpakt, en de kwaliteit was in één woord: fantastisch! Dit geeft echt vertrouwen voor de toekomst, ik had het mezelf niet beter kunnen wensen!

Plaats een reactie