Uitslag winactie giclée / fine art print, augustus 2021
Bekendmaking van winnaar fotoschilderij naar keuze, gratis, inclusief bezorging

blog berichten, nieuws

winactie foto schilderij giclee fine art print trekking lootjes

Zoals je waarschijnlijk weet, geef ik elke maand een topkwaliteit afdruk op Hahnemühle fine art papier weg, formaat 90x60cm, gratis, inclusief bezorging. Esmie Sevarts was de eerste gelukkige winnaar, Helma Kölgen was de tweede die in de prijzen viel. Vandaag was de derde trekking alweer. Winnaar werd Inge van den Bergh. Proficiat Inge, ik neem snel even contact met je op, en wens je alvast veel plezier met je prijs!


Controleer je deelname

Op de website RANDOM.ORG kun je zelf de uitslag van jouw deelname aan de winactie controleren. Ik geruik deze website om transparant en betrouwbaar te zijn in de trekking van een winnaar.

winactie foto schilderij giclee fine art print trekking kwaliteit stempel

Ga naar de pagina van de trekking voor augustus 2021, en vul onderaan (bij het veld ‘Entrant identifier’) je e-mailadres in. Het gaat om het e-mailadres waarmee je bij mij bekend bent (let op: vul dit in met uitsluitend kleine letters). Vergeet niet om ook even aan te geven dat je geen robot bent (reCAPTCHA). Klik dan op de knop ‘Go!’.

Vervolgens zijn er 3 mogelijkheden:

  • Je e-mailadres is niet bekend
    In dit geval heb je jezelf nog niet voor een winactie aangemeld, en ben je ook niet op een andere manier bij mij bekend – bijvoorbeeld door de aankoop van een product, of de aanmelding voor een doneeractie. Indien je twijfelt of dit klopt, neem dan even contact met me op, dan kan ik het voor je nakijken.
  • Je e-mailadres is bekend, maar je wint geen prijs
    Dat is natuurlijk jammer; maar volgende maand doe je vanzelf weer mee en heb je misschien meer succes!
  • Je e-mailadres is bekend, en je wint de prijs
    Proficiat; je mag een fotoschilderij uitkiezen, die als giclée / fine art print van 90x60cm gratis wordt bezorgd! Ik neem snel contact met je op.

Maak ook kans op deze prijs

Wil je ook graag een mooie plaat van Matjoo! aan de muur hangen, of aan iemand cadeau doen, meld jezelf dan aan via de pagina met winacties. Elke maand maak ik een winnaar bekend, die een fotoschilderij mag uitzoeken uit de shop. Deze wordt op Hahnemühle fine art papier afgedrukt, en gratis bij je thuisbezorgd.

Wanddecoratie (foto schilderij in lijst) van Max Verstappen; formule 1 coureur van Red Bull Racing tijdens de wintertest in Bahrein voorafgaand aan seizoen 2021

Wacht niet, en meld jezelf aan, zodat je nog meedoet voor de trekking van september 2021!

Plaats een reactie