Uitslag winactie giclée / fine art print, september 2021
Bekendmaking van winnaar fotoschilderij naar keuze, gratis, inclusief bezorging

blog berichten, nieuws

winactie foto schilderij giclee fine art print trekking lootjes

Elke maand geeft ik een van mijn werken weg, een topkwaliteit afdruk op Hahnemühle fine art papier, formaat 90x60cm, gratis en inclusief bezorging. Vandaag was de vierde trekking alweer. Winnaar werd Julien van Eeckhout. Proficiat Julien, ik neem snel even contact met je op, en wens je alvast veel plezier met je prijs!


Maak ook kans op deze prijs

Wil je ook graag een mooie plaat van Matjoo! aan de muur hangen, of aan iemand cadeau doen? Klik dan hieronder op de plaat die je graag wilt winnen, lees de uitleg op de pagina die volgt, en druk op de aanmeldknop; het invullen van je naam en e-mailadres is genoeg om elke maand kans te maken op een fine art print van 90x60cm, gratis thuisbezorgd. En win je niet? Dan ontvang je toch regelmatig leuke kortingscodes!

Controleer je deelname

Op de website RANDOM.ORG kun je zelf de uitslag van jouw deelname aan de winactie controleren. Ik gebruik deze website om transparant en betrouwbaar te zijn in de trekking van een winnaar.

winactie foto schilderij giclee fine art print trekking kwaliteit stempel

Ga naar de pagina van de trekking voor september 2021, en vul onderaan (bij het veld ‘Entrant identifier’) met kleine letters je e-mailadres in. Het gaat om het e-mailadres waarmee je bij mij bekend bent. Vergeet niet om ook even aan te geven dat je geen robot bent, door het vakje voor de tekst ‘I am not a robot’ aan te klikken. Dit is de zogenaamde reCAPTCHA check, die ervoor moet zorgen dat uitsluitend mensen kunnen meedoen. Klik dan op de knop ‘Go!’.

Vervolgens zie je één van de volgende 3 meldingen:

  1. <jouw e-mailadres> was not entered into this draw
    Je e-mailadres is niet bekend. In dit geval heb je jezelf nog niet voor een winactie aangemeld, en ben je ook niet op een andere manier bij mij bekend – bijvoorbeeld door de aankoop van een product, of de aanmelding voor een doneeractie. Indien je twijfelt of dit klopt, controleer dan nog eens of je het goede e-mailadres hebt ingevoerd (let op: in kleine letters). Klopt het nog steeds niet, neem dan even contact met me op, zodat ik het voor je kan nakijken.
  2. <jouw e-mailadres> had 1 entry in this draw but was not picked as a winner
    Je e-mailadres is bekend, maar je wint geen prijs. Dat is natuurlijk jammer; maar volgende maand doe je vanzelf weer mee en heb je misschien meer succes!
  3. <jouw e-mailadres> had 1 entry in this draw and was picked as 1st winner
    Je e-mailadres is bekend, en je wint de prijs. Proficiat, je mag een fotoschilderij uitkiezen! Deze wordt als giclée/fine art print van 90x60cm gratis bezorgd! Ik neem snel even contact met je op.

Niet gewonnen? Geen nood, meld jezelf nu aan voor de maandelijkse winactie, en je doet meteen mee voor de trekking van oktober 2021!

2 gedachten over “Uitslag winactie giclée / fine art print, september 2021<br/><span style='font-size:18px;font-weight:300;color:#808080;'>Bekendmaking van winnaar fotoschilderij naar keuze, gratis, inclusief bezorging</span>”

Plaats een reactie