Uitslag winacties fine art print, december 2021 – mei 2022
Bekendmaking van winnaar fotoschilderij naar keuze, gratis, inclusief bezorging

blog berichten, nieuws

winactie foto schilderij giclee fine art print trekking lootjes

Elke maand geef ik een werk naar keuze weg; een topkwaliteit afdruk op Hahnemühle fine art papier, formaat 90x60cm, gratis en inclusief bezorging. Vandaag was de zevende trekking. Of, beter gezegd: de zevende tot en met twaalfde trekking. Want ik had wat in te halen. Tja, sorry. Lees hier waarom en, belangrijker nog, wie de zes winnaars zijn.


Achter de feiten aan

Afgelopen half jaar kwam ik geen stap vooruit. Tenminste, niet hier, op deze site, en met mijn digitale schilderijen. Eigenlijk is dit jaar nog geen week volgens plan gegaan: er komt steeds wat tussen. Soms privé, bijvoorbeeld omdat mijn vrouw, die in de zorg werkt, extra diensten moet werken – en ik voor de kinderen thuis ben. Maar merendeels ook zakelijk, bijvoorbeeld doordat ik als webdesigner voor een grote, nieuwe klant mag werken.

In principe is dat natuurlijk fijn, vooral in deze rare, onzekere tijd. Het zorgt voor vaste inkomsten en dus rust en zekerheid. Tegelijkertijd knaagt het. Want dat betekent dat er weinig of geen tijd is om nieuw creatief werk te maken, en deze site te onderhouden. Een luxeprobleem, zal ik maar zeggen.

bureau notities checklist digitale marketing

Half jaar geen winacties

Door alle drukte en hectiek kon het gebeuren dat ik een half jaar geen winacties hield. Ik had gewoonweg te weinig tijd en energie om hiermee bezig te zijn. Ook dacht ik eerlijk gezegd dat nog maar weinig mensen echt belangstelling voor de winacties hadden. De prijswinnaars lieten maar zelden of nooit iets van zich horen, waardoor meerdere prijzen bleven liggen. Jammer en zonde.

Maar ik zat ernaast. Langzaam maar zeker begonnen zich toch mensen te melden die zich afvroegen waarom er geen winacties meer waren. Ik kon alleen maar excuses aanbieden, uitleggen hoe het kwam, en beloven alle trekkingen in te halen zodra ik weer wat meer tijd zou hebben. Nou, belofte maakt schuld: dat moment is nu. Met excuses.

Zes nieuwe winnaars

Vandaag heb ik zes nieuwe winnaars getrokken, namelijk voor de maanden december 2021 tot en met mei 2022. Hieronder de namen, kijk gauw of je er ook tussen zit:

 • Piet Meeusen (prijs december 2021)
 • Nathalie Leenders (prijs januari 2022)
 • Maarten Vanhaesendonck (prijs februari 2022)
 • Johnny Clappers (prijs maart 2022)
 • Ruben Jacobs (prijs april 2022)
 • Johan Voets (prijs mei 2022)

Allemaal proficiat, ik neem snel even contact met jullie op, en wens jullie allemaal veel plezier met de prijs! Als je ‘m opvraagt, natuurlijk.

Controleer je deelname

Op de website RANDOM.ORG kun je zelf de uitslag van jouw deelname aan de winactie controleren. Ik gebruik deze website om transparant en betrouwbaar te zijn in de trekking van een winnaar.

winactie foto schilderij giclee fine art print trekking kwaliteit stempel

Ga naar de pagina van de trekking voor december 2021 tot en met mei 2022, en vul onderaan (bij het veld ‘Entrant identifier’) met kleine letters je e-mailadres in. Het gaat om het e-mailadres waarmee je bij mij bekend bent. Vergeet niet om ook even aan te geven dat je geen robot bent, door het vakje voor de tekst ‘I am not a robot’ aan te klikken. Dit is de zogenaamde reCAPTCHA check, die ervoor moet zorgen dat uitsluitend mensen kunnen meedoen. Klik dan op de knop ‘Go!’.

Vervolgens zie je één van de volgende 3 meldingen:

 1. <jouw e-mailadres> was not entered into this draw
  Je e-mailadres is niet bekend. In dit geval heb je jezelf nog niet voor een winactie aangemeld, en ben je ook niet op een andere manier bij mij bekend – bijvoorbeeld door de aankoop van een product, of de aanmelding voor een doneeractie. Indien je twijfelt of dit klopt, controleer dan nog eens of je het goede e-mailadres hebt ingevoerd (let op: in kleine letters). Klopt het nog steeds niet, neem dan even contact met me op, zodat ik het voor je kan nakijken.
 2. <jouw e-mailadres> had 1 entry in this draw but was not picked as a winner
  Je e-mailadres is bekend, maar je wint geen prijs. Dat is natuurlijk jammer; maar volgende maand doe je vanzelf weer mee en heb je misschien meer succes!
 3. <jouw e-mailadres> had 1 entry in this draw and was picked as 1st winner
  Je e-mailadres is bekend, en je wint de prijs. Proficiat, je mag een fotoschilderij uitkiezen! Deze wordt als giclée/fine art print van 90x60cm gratis bezorgd! Ik neem snel even contact met je op.
max verstappen review helma kolgen

Maak ook kans op deze prijs

Iedereen die een nieuwsbrief ontvangt, maakt elke maand automatisch kans op deze mooie prijs. Hoe weet je nu of jij ook kans maakt? Heel eenvoudig, dat is het geval:

 • …indien je jezelf – eerder al – hebt aangemeld voor een winactie
 • …indien je hebt meegedaan aan een van mijn doneeracties
 • …indien je ooit een product uit de shop hebt gekocht

Dus: wil je ook graag een mooie plaat van Matjoo! aan de muur hangen, of aan iemand cadeau doen, en je ontvangt nog geen nieuwsbrief?

Klik dan hieronder op de plaat die je graag wilt winnen, lees de uitleg op de pagina die volgt, en druk op de aanmeldknop; het invullen van je naam en e-mailadres is genoeg om elke maand kans te maken op een fine art print van 90x60cm, gratis thuisbezorgd. En win je niet? Dan ontvang je toch regelmatig leuke kortingscodes!

Plaats een reactie