Uitslag winactie giclée / fine art print, juli 2021
Bekendmaking van winnaar fotoschilderij naar keuze, gratis, inclusief bezorging

blog berichten, nieuws

winactie foto schilderij giclee fine art print trekking lootjes

Enkele weken geleden besloot ik elke maand een fotoschilderij te gaan weggeven: een topkwaliteit afdruk op Hahnemühle fine art papier, formaat 90x60cm, gratis, inclusief bezorging. Tijdens een geslaagde kleine test viel Esmie Sevarts in de prijzen. Vandaag was de ‘eerste echte trekking’. Meer dan 200 deelnemers maakten kans op een giclée naar keuze. Winnaar werd Helma Kölgen. Proficiat Helma, ik neem snel even contact met je op, en wens je alvast veel plezier met je prijs!


Eerlijk en betrouwbaar

Wanneer je een winactie organiseert, is het van belang dat je een eerlijke, betrouwbare manier hanteert om een winnaar te trekken.

winactie foto schilderij giclee fine art print trekking kwaliteit stempel

Bij het kleine aantal deelnemers tijdens de test, was het leuk om Selma en Toby aan het werk te zetten; inmiddels is dat met ruim 200 deelnemers al niet meer te doen. Dus ging ik op zoek naar een manier om online een winnaar te trekken, zodanig dat iedereen kan zien – en controleren – dat het eerlijk gebeurt. Na uitgebreide vergelijking van diverse mogelijkheden leek RANDOM.ORG me het meest betrouwbare hulpmiddel.

Controleer je deelname

Op de website RANDOM.ORG kun je zelf de uitslag van jouw deelname aan de winactie controleren. Ga naar de pagina van de trekking voor juli 2021, en vul onderaan (bij het veld ‘Entrant identifier’) je e-mailadres in. Het gaat om het e-mailadres waarmee je bij mij bekend bent (let op: vul dit in met uitsluitend kleine letters). Vergeet niet om ook even aan te geven dat je geen robot bent (reCAPTCHA). Klik dan op de knop ‘Go!’.

Vervolgens zijn er 3 mogelijkheden:

  • Je e-mailadres is niet bekend
    In dit geval heb je jezelf nog niet voor een winactie aangemeld, en ben je ook niet op een andere manier bij mij bekend – bijvoorbeeld door de aankoop van een product, of de aanmelding voor een doneeractie. Indien je twijfelt of dit klopt, neem dan even contact met me op, dan kan ik het voor je nakijken.
  • Je e-mailadres is bekend, maar je wint geen prijs
    Dat is natuurlijk jammer; maar volgende maand doe je vanzelf weer mee en heb je misschien meer succes!
  • Je e-mailadres is bekend, en je wint de prijs
    Proficiat; je mag een fotoschilderij uitkiezen, die als giclée / fine art print van 90x60cm gratis wordt bezorgd! Ik neem snel contact met je op.

Maak ook kans op deze prijs

Wil je ook graag een mooie plaat van Matjoo! aan de muur hangen, of aan iemand cadeau doen, meld jezelf dan aan via de pagina met winacties. Elke maand maak ik een winnaar bekend, die een fotoschilderij mag uitzoeken uit de shop. Deze wordt op Hahnemühle fine art papier afgedrukt, en gratis bij je thuisbezorgd.

Wanddecoratie (foto schilderij aan muur) van Mathieu van der Poel; alleskunner op de fiets wint in 2019 op weergaloze wijze de 54e editie van de Amstel Gold Race

Wacht niet, en meld jezelf aan, zodat je nog meedoet voor de trekking van augustus 2021!

Plaats een reactie