Eerste winnaar giclée / fine art print bekend
Selma en Toby trekken winnaar fotoschilderij naar keuze, gratis, inclusief bezorging

blog berichten, nieuws

winactie foto schilderij giclee fine art print trekking

Vorige week besloot ik elke maand een fotoschilderij te gaan weggeven: een topkwaliteit afdruk op hoogwaardig fine art papier, formaat 90x60cm (om mee te doen, kun je jezelf aanmelden via de pagina met winacties). Maar, dan moest eerst de techniek op orde zijn. Dus had ik testers nodig. Tot 16 juli 2021 (16.00 uur) konden zij zich aanmelden. Voor hen was er een extra kans om een mooie plaat te winnen. Gisteren was de trekking. Selma en Toby maakten de eerste winnaar bekend: Esmie Sevarts. Proficiat Esmie!


Eerlijk en betrouwbaar

Wanneer je een winactie organiseert, is het van belang dat je een eerlijke, betrouwbare manier verzint om een winnaar te trekken. Met het relatief kleine aantal aanmeldingen voor de testfase, leek het me een leuk idee Selma en Toby dit te laten doen. In de video hieronder maken ze de eerste winnaar bekend.

Maak ook kans op deze prijs

Wil je ook graag een mooie plaat van Matjoo! aan de muur hangen, of aan iemand cadeau doen, meld jezelf dan aan via de pagina met winacties. Elke maand maak ik een winnaar bekend, die een fotoschilderij mag uitzoeken uit de shop. Deze wordt op hoogwaardig fine art papier afgedrukt, formaat 90x60cm, en gratis thuisbezorgd.

Wacht niet, en meld jezelf aan, zodat je nog meedoet voor de trekking van juli 2021!

Plaats een reactie