Winnaar giclée / fine art print juni 2022
Uitgifte van 13e voucher voor fotoschilderij naar keuze, gratis, inclusief verzending

blog berichten, nieuws

voucher giclee print fine art papier juni

Elke maand verloot ik een giclée print. Iedere lezer van mijn nieuwsbrief maakt kans op deze prijs. De winnaar mag een mooie plaat uit de webshop kiezen. Ik druk deze af op Hahnemühle fine art papier, in het formaat 90x60cm. Kleiner mag natuurlijk ook, als je dat wilt. De verzending is gratis. Vandaag was alweer de 13e trekking (juni 2022). Lees gauw verder om te zien wie de gelukkige is.


Winnaar juni 2022

Winnaar van de maand juni 2022 is Dominique Cocle.

Proficiat Dominique. Jij wint een gicléé print naar keuze, afgedrukt op hoogwaardig fine art papier. Ik neem snel even contact met je op, maar wens je nu al veel plezier met je prijs. Hij zal vast mooi staan, bij je aan de muur.

mathieu van der poel foto tekening schilderij kunst werk
Mathieu van der Poel

Maak ook kans op deze prijs

Iedereen die mijn nieuwsbrief ontvangt, maakt elke maand automatisch kans op deze mooie prijs. Dus krijg jij mijn nieuwsbrief al? Dan hoef je niets te doen.

Krijg jij nog geen nieuwsbrief? Klik dan hieronder op de plaat die je graag wilt winnen, lees de uitleg op de pagina die volgt, en druk op de aanmeldknop; het invullen van je naam en e-mailadres is genoeg om elke maand kans te maken op een fine art print van 90x60cm, gratis thuisbezorgd. En win je niet? Dan ontvang je toch regelmatig leuke kortingscodes!

Controleer je deelname

Op de website RANDOM.ORG kun je zelf de uitslag van jouw deelname aan de winactie controleren. Ik gebruik deze website om transparant en betrouwbaar te zijn in de trekking van een winnaar.

winactie foto schilderij giclee fine art print trekking kwaliteit stempel

Ga naar de pagina van de trekking voor juni 2022, en vul onderaan (bij het veld ‘Entrant identifier’) met kleine letters je e-mailadres in. Het gaat om het e-mailadres waarmee je bij mij bekend bent. Vergeet niet om ook even aan te geven dat je geen robot bent, door het vakje voor de tekst ‘I am not a robot’ aan te klikken. Dit is de zogenaamde reCAPTCHA check, die ervoor moet zorgen dat uitsluitend mensen kunnen meedoen. Klik dan op de knop ‘Go!’.

Vervolgens zie je één van de volgende 3 meldingen:

 1. <jouw e-mailadres> was not entered into this draw
  Je e-mailadres is niet bekend. In dit geval heb je jezelf nog niet voor een winactie aangemeld, en ben je ook niet op een andere manier bij mij bekend (bijvoorbeeld door de aankoop van een product, of de aanmelding voor een doneeractie). Een andere mogelijkheid is dat je afgelopen jaar al een prijs hebt gewonnen. Om iedereen gelijke kansen te geven, worden mensen die een prijs winnen gedurende 12 maanden uitgesloten van trekkingen. Daarna doen ze weer automatisch mee.
  Indien je twijfelt of dit klopt, controleer dan nog eens of je het goede e-mailadres hebt ingevoerd (let op: in kleine letters). Klopt het nog steeds niet, neem dan even contact met me op, zodat ik het voor je kan nakijken.
 2. <jouw e-mailadres> had 1 entry in this draw but was not picked as a winner
  Je e-mailadres is bekend, maar je wint geen prijs. Dat is natuurlijk jammer; maar volgende maand doe je vanzelf weer mee en heb je misschien meer succes!
 3. <jouw e-mailadres> had 1 entry in this draw and was picked as 1st winner
  Je e-mailadres is bekend, en je wint de prijs. Proficiat, je mag een fotoschilderij uitkiezen! Deze wordt als giclée/fine art print van 90x60cm gratis bezorgd! Ik neem snel even contact met je op.

Plaats een reactie