Mooie samples van poster prints
Proefdrukken op Hahnemühle fine art papier en verschillende soorten posterpapier

nieuws, status updates

wout van aert poster prints samples
Vorige week kreeg ik een paar samples van verschillende soorten posterpapier. Op basis daarvan besloot ik een paar proefdrukken te bestellen. Hiervoor gebruikte ik mijn werk van Wout van Aert (Team Jumbo Visma). Vandaag kwamen ze binnen. Het waren prints op Hahnemühle fine art papier, gewoon posterpapier, posterpapier met een matlaminaat, en posterpapier met een glanslaminaat. Dat was lastig kiezen. Maar, ik ben eruit.

Binnenkort ook poster prints in de webshop
Waaier met samples van grootformaat papier biedt mogelijkheden voor poster prints

nieuws, status updates

poster prints samples papier groot formaat printerpro
Afgelopen jaar kreeg ik regelmatig de vraag of mensen ook ‘posters’ konden bestellen. Dat was eigenlijk niet mogelijk, tenminste niet via de webshop. Ik vind namelijk dat mijn werk het best tot haar recht komt op hoogwaardig fine art papier, of op canvas doek in een mooie baklijst. Om nu toch aan de vraag tegemoet te komen, ga ik kijken welk type poster ik via de webshop wil gaan aanbieden. Vandaag kreeg ik een waaier binnen met samples van grootformaat papiersoorten. Eerlijk gezegd zie ik wel mogelijkheden.

Schilderij Max Verstappen krijgt mooie plek
Plaat Max Verstappen naar afdeling Kinderoncologie Prinses Máxima Centrum Utrecht

nieuws, status updates

winactie foto schilderij giclee fine art print maxima medisch centrum
Vorige maand won Esmie Sevarts een fotoschilderij van Max Verstappen. Esmie gaf aan het werk te willen doneren aan een plek waar geld ontbreekt voor dit soort luxe, en het heel veel mensen blij kan maken. Via Facebook en Instagram vroeg ik wie er ideeën had. Danja Visser noemde de Afdeling Kinderoncologie van het Prinses Máxima Centrum in Utrecht; niet geheel toevallig de afdeling waar Cas ook wordt behandeld: een jongen van 12 jaar met 4 hersentumoren (aan wie ik €400 doneerde). Esmie vond het een topidee, dus ga ik ervoor zorgen dat de plaat daar een mooi plekje krijgt. Dank je wel Esmie!

Mooie plek gezocht voor schilderij Max Verstappen
Winnares Esmie Sevarts stelt prijs beschikbaar en zoekt waardevolle bestemming

nieuws, status updates

max verstappen wanddecoratie foto tekening schilderij kunst werk muur
Zoals je wellicht weet, geef ik elke maand een fotoschilderij weg. Esmie Sevarts was de eerste die de prijs won. Ze schreef: “Eigenlijk had ik bij inschrijving al bedacht dat, als ik zou winnen, ik er graag ‘iets goeds’ mee zou willen doen. Ophangen op een plaats waar geld ontbreekt voor dit soort luxe, en het heel veel mensen blij kan maken.” Esmie noemt als voorbeeld Kindervallei Valkenburg, waar mensen met een beperking van een vakantie kunnen genieten. Heb jij ideeën? Laat het weten, misschien komt de plaat er wel terecht!

Canvy app, handige mockup generator!
Ideale tool om beeldende kunst stijlvol op je website te laten zien

nieuws, status updates

canvy app - mockup generator
Zodra je een webshop begint, vraag je jezelf al snel af: hoe kan ik mijn product het best laten zien? In geval van wanddecoratie ligt het voor de hand om het werk aan de muur te tonen; in de woonkamer, slaapkamer, keuken, tuin of op kantoor. Met Photoshop kwam ik een heel eind. Mooi, maar tijdrovend. Gisteren ontdekte ik Canvy: een superhandige mockup generator, waarmee je beeldende kunst heel stijlvol kunt laten zien!

Een writer’s block, wat doe je eraan?
Status updates als oplossing om perfectionisme en schrijfangst te lijf te gaan

nieuws, status updates

writers block
De laatste weken leerde ik veel over zoekmachine optimalisatie (SEO): hoe zorg je ervoor dat mensen je in Google weten te vinden? Maar hoe meer ik hierover leerde, hoe meer ik blokkeerde. Ik ben namelijk een perfectionist: alles moet meteen goed. Al snel verscheen er dus geen bericht meer op mijn site. Een writer’s block. Maar, ik heb nu een oplossing: status updates. Superkorte berichtjes, zoals deze, die niet perfect hoeven te zijn. Met deze berichtjes kan ik toch iedereen snel en makkelijk op de hoogte houden. Top!