Anna van der Breggen

Wielrenster Boels-Dolmans Cycling Team wint Waalse Pijl 2020

nieuws, uit de zandbak

Wanddecoratie (foto schilderij in lijst) van Anna van der Breggen; wielrenster van Boels-Dolmans Cycling Team wint in 2020 voor de zesde keer op rij de Waalse Pijl

Op woensdag 30 september 2020 schreef Anna van der Breggen geschiedenis, door voor de zesde keer op rij de Waalse Pijl te winnen. Op de laatste beklimming van de Muur van Huy ging Van der Breggen van begin tot eind aan de leiding. In de laatste honderden meters wist ze de aanvallen van Demi Vollering en Cecilie Ludwig af te slaan. Een mooie bekroning op haar prachtige seizoen.


Het digitale schilderij

Sportfotograaf George Deswijzen jr. stuurde me enkele mooie foto’s, die ik als referentie mocht gebruiken. Met twee ervan ging ik aan de slag, beide van de finish van Anna van der Breggen. Uiteindelijk bleek deze plaat de meeste kracht en emotie uit te stralen.

De mogelijkheden voor wanddecoratie

Het digitale schilderij kan op verschillende manieren worden gebruikt; hieronder een aantal voorbeelden.

Behang of muurprint in wachtkamer
Poster in huis of op kantoor
Glaswand op kantoor of openbaar gebouw

4 gedachten over “Anna van der Breggen<h2 style='margin-top:5px!important;font-size:18px;font-weight:300;color:#808080;'><span>Wielrenster Boels-Dolmans Cycling Team wint Waalse Pijl 2020</span></h2>”

 1. Hi! Iā€™m a fan of Anna, from Mexico. Do you have digital copies so I can print one and frame it?

  Tnank you, Leonel Melchor

  Beantwoorden
  • Hi Leonel!

   Thnx for the reply, and your interest in this painting. Unfortunately I cannot send (or sell) digital copies, since it’s impossible to track what’s happening with the files.

   If you’re really interested, I can try and find out what it would cost to send a print to Mexico; shouldn’t be that expensive.

   Cheers,
   Matjoo!

   Beantwoorden

Plaats een reactie